tag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post8864268780780742575..comments2023-10-12T19:19:53.340+09:00Comments on CristinaK's blog: Pasta dulce de fasole rosieCristinaKhttp://www.blogger.com/profile/14167704471275256720noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-31193891669192199352016-12-28T16:17:37.747+09:002016-12-28T16:17:37.747+09:00Buna Cristina.
Din cate stiu eu, majoritatea paste...Buna Cristina.<br />Din cate stiu eu, majoritatea pastelor coreene (din diverse tipuri de fasole) sunt fermentate, sarate sau picante si de obicei se folosesc la mancare. Daca cea pe care ai cumparat-o este dulce sau simpla (fara adaos de zahar sau sare) si este moale, sa curga, atunci cred ca o poti folosi.CristinaKhttps://www.blogger.com/profile/14167704471275256720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-12446665756801327212016-12-27T20:45:07.425+09:002016-12-27T20:45:07.425+09:00buna
am si eu o intrebare ...
am cumparat pasta de...buna<br />am si eu o intrebare ...<br />am cumparat pasta de fasole neagra ...de pe korean food ...<br />este k ? o pot folosi la prajituri ? <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12313174598591761909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-75128053254669056552010-01-15T09:34:49.870+09:002010-01-15T09:34:49.870+09:00Bine ai venit, Hana!
Chiar sunt curioasa cum ti se...Bine ai venit, Hana!<br />Chiar sunt curioasa cum ti se pare pasta... mie mi-a placut de prima data cand am gustat-o (in Jp) ;)<br />un week-end excelent!CristinaKhttps://www.blogger.com/profile/14167704471275256720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-84768933568336176182010-01-15T07:21:41.182+09:002010-01-15T07:21:41.182+09:00Am gasit azi, in mod cu totul surprinzator fasole ...Am gasit azi, in mod cu totul surprinzator fasole azuki la un magazin cu produse naturiste. Bineinteles ca am si cumparat, fiind cu gandul la pasta dulce despre care stiam de la tine ca e omniprezenta in patiseria japoneza. Abia astept sa incerc zilele viitoare s-o fac! Voi reveni cu impresii.KikenHanahttp://coquinaris.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-52365453205160112272009-10-22T16:13:46.995+09:002009-10-22T16:13:46.995+09:00Multumesc, Misaki! Intr-adevar, avem parte de o to...Multumesc, Misaki! Intr-adevar, avem parte de o toamna calda... sper sa tina cat mai mult :)<br />Mie-mi place natto, poate si fiindca imi plac aprox. toate leguminoasele ;) Si mochi, da, yammi... si dango - mitarashi si cei cu sos de susan imi plac cel mai mult ;)<br />O saptamana excelenta in continuare!CristinaKhttps://www.blogger.com/profile/14167704471275256720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-87987810013049081932009-10-20T16:55:28.300+09:002009-10-20T16:55:28.300+09:00Multumesc de add, Cristina! Blogul meu e mic si no...Multumesc de add, Cristina! Blogul meu e mic si nou, dar imi astampara putin dorul de Japonia ^_^ Si mie imi pare bine sa te "cunosc"! Apropo de gusturi comune, eu sunt innebunita dupa mochi si dango si mancarea asiatica, in general. Cred ca numai natto nu mi-a placut :))<br /><br />La voi e vreme frumoasa in Japo,iti urez sa te bucuri de ea ^_^Mironahttps://www.blogger.com/profile/14608255916970359465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-5040570596569139902009-10-18T09:35:16.292+09:002009-10-18T09:35:16.292+09:00Da, Misaki, multumesc! Te-am trecut si eu in listu...Da, Misaki, multumesc! Te-am trecut si eu in listuta mea cu bloguri non-culinare ;)<br />Iti multumesc mult pentru vizita si pentru mesaj :) Ma bucur sa mai "cunosc" pe cineva cu aceleasi gusturi :) <br />week-end placut in continuare!CristinaKhttps://www.blogger.com/profile/14167704471275256720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3861441822059702488.post-7472209507690644952009-10-17T23:10:35.583+09:002009-10-17T23:10:35.583+09:00Oishii desu yo! Buna, Cristina! Mie azuki mi-a pla...Oishii desu yo! Buna, Cristina! Mie azuki mi-a placut de prima data cand am mancat mochi in Japonia ^_^ Am si facut tsubu-an odata. Mersi pt retetele tale, imi face placere sa regasesc atat de multe feluri de mancare preferate ^_^ Pot sa te adaug in blogroll-ul meu?<br /><br />http://japonia-departe-aproape.blogspot.com/Mironahttps://www.blogger.com/profile/14608255916970359465noreply@blogger.com