luni, 17 martie 2008

Curry "taranesc"

2 vinete
10 pastai verzi
150g takenoko (muguri de bambus)
5 baby corn (muguri de porumb)
1/2 ardei rosu
1/2 ardei portocaliu
1/2 ceapa
50g pasta yellow curry (*)
700 ml supa de legume

Toate legumele se curata si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se caleste usor in 2-3 linguri de ulei. Se adauga si yellow curry si se mai caleste putin. Se toarna supa treptat, amestecand, apoi se adauga legumele, mai putin ardeii.
Se lasa sa fiarba pana s-au patruns bine legumele si a mai scazut zeama. Se adauga si ardeii si se mai lasa cateva minute sa fiarba. Se gusta de sare... se serveste cu orez sau nan...

Photobucket

~~~~~~~
(*) cu 50g yellow curry iese destul de picant, deci se poate reduce chiar la jumatate cantitatea de pasta pt. varianta mai putin iute

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails