marți, 19 august 2008

Gogosari umpluti

5-6 gogosari (sau ardei)

300g tofu - scurs foarte bine de zeama
2 conserve mici de ton (80g x 2)
1 ou
cateva fire de marar
1 ceapa
sare, piper

3 rosii
1 frunza de dafin
1-2 linguri sos de soia (sau sare)

Am curatat gogosarii de cotor si seminte. De la marginile rosiilor am scos 6 "capacele", iar restul l-am taiat cubulete. Ceapa am tocat-o si apoi am "calit-o" intr-o cescuta de apa... se poate si in ulei, dar eu o prefer asa. Conservele de ton le-am scurs bine-bine de supa (ale mele au fost fara ulei) - pe care am pastrat-o. Mararul l-am tocat. Si cu toate gata m-am apucat de umplutura: am pisat tofu cu furculita, am adaugat pestele, oul batut, ceapa, mararul, sarea si piperul si-am amestecat bine... am umplut gogosarii. Le-am pus capacele de rosie si i-am asezat frumos intr-o cratita. In spatiile dintre gogosari am pus cubuletele de rosie, am turnat supa ramasa de la conserve + cele 2 linguri de sos de soia, am completat apoi cu apa (eu am pus fierbinte), am pus si frunza de dafin si-am lasat sa fiarba pana s-au facut rosiile si gogosarii...

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails