300g carne tocata de porc
2 linguri ceapa rasa
1 catel de usturoi ras
o mana de patrunjel tocat
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita salvie (pudra)
1/2 lingurita cimbru (pudra)
2 lingurite amidon de cartof
Carnea - daca este de la frigider se lasa aprox. jumatate de ora la temp. camerei, apoi se amesteca, se framanta bine cu celelalte ingrediente. Se imparte in 8 parti si fiecarei parti i se da forma de carnacior :) Fiecare carnacior rezultat se infasoara in folie, rasucind capetele, apoi se inteapa in doua locuri cu un ac (ca sa nu "explodeze" la microunde).
2 linguri ceapa rasa
1 catel de usturoi ras
o mana de patrunjel tocat
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita salvie (pudra)
1/2 lingurita cimbru (pudra)
2 lingurite amidon de cartof
Carnea - daca este de la frigider se lasa aprox. jumatate de ora la temp. camerei, apoi se amesteca, se framanta bine cu celelalte ingrediente. Se imparte in 8 parti si fiecarei parti i se da forma de carnacior :) Fiecare carnacior rezultat se infasoara in folie, rasucind capetele, apoi se inteapa in doua locuri cu un ac (ca sa nu "explodeze" la microunde).
4 din carnaciori se aseaza pe o farfurie rezistenta (cu spatiu intre ei) si se pun la microunde pt. 4 min. (eu am setat la 600W). Se procedeaza la fel si cu ceilalti 4. Cand sunt toti gata, se scot din folie si se rumenesc in tigaie unsa cu putin ulei...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu