2 castraveti
1 lingurita ulei susan
1 lingurita toubanjan
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sos de soia
1 lingurita ulei de susan
1 lingurita usturoi ras
sare
Castravetii se taie in jumatate pe lungime, se intorc cu partea taiata in jos si se bat putin cu sucitorul
1 lingurita ulei susan
1 lingurita toubanjan
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sos de soia
1 lingurita ulei de susan
1 lingurita usturoi ras
sare
Castravetii se taie in jumatate pe lungime, se intorc cu partea taiata in jos si se bat putin cu sucitorul
dupa care se taie in bucati potrivite.
Pe foc mic se infierbanta uleiul de susan impreuna cu pasta toubanjan pana se ridica aroma. Se scoate intr-un castron; se adauga castravetii impreuna cu restul ingredientelor si se amesteca bine pana ce acestia se imbraca bine in sos.
Pe foc mic se infierbanta uleiul de susan impreuna cu pasta toubanjan pana se ridica aroma. Se scoate intr-un castron; se adauga castravetii impreuna cu restul ingredientelor si se amesteca bine pana ce acestia se imbraca bine in sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu