450 g spanac fiert - scurs bine si tocat
1 ou
200 g cascaval ras
sare, piper
200 g crema de brînza - la temperatura camerei
putin marar tocat
1 lingurita pudra de usturoi
180~200g somon afumat
Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 200°C.
Spanacul se amesteca bine cu oul batut; se presara sare si piper dupa gust. Se intinde "foaie" in tava pe hartie de copt.
1 ou
200 g cascaval ras
sare, piper
200 g crema de brînza - la temperatura camerei
putin marar tocat
1 lingurita pudra de usturoi
180~200g somon afumat
Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 200°C.
Spanacul se amesteca bine cu oul batut; se presara sare si piper dupa gust. Se intinde "foaie" in tava pe hartie de copt.
Deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor doar cat acesta sa se topeasca, nu sa se rumeneasca. Se lasa sa se raceasca.
Branza crema se amesteca bine cu mararul si usturoiul.
Peste "foaia" de spanac si cascaval racita se aseaza feliutele de somon
Branza crema se amesteca bine cu mararul si usturoiul.
Peste "foaia" de spanac si cascaval racita se aseaza feliutele de somon
iar peste ele se intinde branza crema.
Cu ajutorul hartiei de copt (pe care a fost intins spanacul) se ruleaza cu grija "foaia" de spanac.
Se infasoara intr-o folie de aluminiu si apoi intr-o folie de plastic si se da la frigider pentru cateva ore sau pentru o noapte.
Reteta de la Maya - la ea in blog veti gasi varianta cu prosciutto cotto in loc de somon afumat...
2 comentarii:
Ce frumoasa ti-a iesit, Cristina! :)
Trebuie sa fie tare buna...
Intr-adevar... pe cat e de aspectoasa pe atat e de delicioasa ;)...
Multumesc, Edith!
te pupic!
Trimiteți un comentariu