1 legatura patrunjel
1/3 cana seminte de canepa (60~70g)
1 rosie mare
1 ardei galben
1/2 zucchini sau castravete
2~3 fire de ceapa verde
sucul de la o lamaie (4~5 linguri)
1 catel de usturoi
1/2 lingurita pudra de cumin
2 linguri ulei de masline Extra Virgin sau ulei de canepa
sare, piper
Patrunjelul se toaca cat se poate de marunt.
Rosia, ardeiul, zucchini se taie cubulete.
Usturoiul se toaca marunt sau se da pe razatoarea mica.
Ceapa verde se taie marunt.
Semintele de canepa impreuna cu toate legumele se amesteca intr-un castron incapator. Separat, intr-un castronel se amesteca usturoiul, sucul de lamaie, sarea piperul, pudra de cumin si uleiul. Se toarna peste legume si se amesteca. Se da 10~15 min la frigider.
► Se poate servi asa simpla sau pe frunze de salata sau poate servi ca umplutura de sandwich ;)
6 comentarii:
foarte buna! patrunjelul e foarte sanatos,il mananc cu legatura.puuup
... si eu tot cu legatura ;)
Multumesc mult!
O zi buna! pupici!
de cand n-am mai mancat seminte de canepa... parca le-am si uitat gustul.. cat despre patrunjel.. si tot cu legatura ma impac ! ;)) delicioasa combinatie ! pupici
Si eu am avut o perioada de "lipsa" ;) Aici le gasesc mai greu...
Multumesc mult! pupici! O zi minunata!
Cristina, tu gatesti exact pe gustul meu:-) Te pup!
Pupici si de la mine, Alina! Iti multumesc mult!
P.S. N-am mai postat celalalt mesaj ;)
Trimiteți un comentariu