4 foi mici de napolitana (19x27 cm)
400g spanac congelat
(taiat)
200g branza-crema - la temperatura camerei
1~2 linguri parmezan ras
sare, piper
Spanacul se fierbe si se scurge bine-bine de apa.
Branza-crema se amesteca cu parmezanul; se adauga apoi spanacul, sarea si piperul.
Cu acesta compozitie se umplu foile de napolitana, presand usor la fiecare strat.
Se taie in forma preferata; se tine la frigider pana in momentul servirii.
6 comentarii:
Ute ca varianta sarata nu mi-ar fi trecut prin cap niciodata . Interesant!
Multumesc, Dorina! :) Mie imi plac mult foile de napolitana si... retetele inedite ;) Din acest motiv am incercat sa fac si un aperitiv cu aceste foi... si sper sa nu fie ultimul ;)
Super idee! Felicitari!
Multumesc mult, Fancy Cake! :)
ce idee frumoasa de aperitiv/gustare!! Nu m-as fi gandit nicicand la asa ceva..o zi frumoasa!
Iti multumesc mult, Corina! :)
O zi minunata si tie!
Trimiteți un comentariu