(2 forme de 200ml sau 4 de 100ml)
2 oua
1 cana de lapte (200ml)
40g zahar
40g ciocolata (cu lapte / amaruie sau alba- dupa preferinta)
Se da drumul cuptorul sa se incalzeasca la 160°C.
Ciocolata se toaca si pune in lapte, impreuna cu zaharul. Totul se tine pe foc potrivit pana se topeste ciocolata si se dizolva zaharul.
Ouale se bat; peste ele se toarna treptat compozitia precedenta, amestecand. Se toarna in forme termorezistente. Formele se pun in tava de la aragaz, iar in tava se toarna apa fierbinte. Se da tava la cuptor si se coace crema 20~25 min.
Cand este gata se lasa sa se raceasca bine apoi se da la frigider. Se poate servi si calda ;)
4 comentarii:
Suna foarte interesant:)
Vreau si eu o portie :)..de o luna n-am mei mancat dulciuri :).Arata tare bine!
Iti multumesc mult, Elena!
Multumesc, Paradis!
Cu cea mai mare placere te servesc! ;)
Trimiteți un comentariu