Aceleasi fursecuri postate cu ceva vreme in urma... si care sunt foarte gustoase - personal imi plac nespus de mult :) - facute in varianta fara margarina, numai cu ulei: in loc de
200g margarina + 100ml ulei
am folosit
280ml ulei de susan
... restul ingredientelor si modul de preparare - acelasi ;)
~~~~~*****~~~~~
500g faina
200g margarina
100ml ulei de susan
1 plic praf de copt
1-1/2 cana de susan (eu am pus negru ☺)
1 cana zahar (cana de 200ml)
Margarina se topeste si se amesteca cu zaharul; se adauga si restul ingredientelor plus 100ml apa si se formeaza aluatul. Se intind foi, se taie fursecuri care se coc cam 15-20min.
200g margarina
100ml ulei de susan
1 plic praf de copt
1-1/2 cana de susan (eu am pus negru ☺)
1 cana zahar (cana de 200ml)
Margarina se topeste si se amesteca cu zaharul; se adauga si restul ingredientelor plus 100ml apa si se formeaza aluatul. Se intind foi, se taie fursecuri care se coc cam 15-20min.
Reteta de pe Culinar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu