125ml suc de rosii
7g drojdie uscata
125ml ulei de masline
4 oua
250g parmezan ras
200g cascaval ras
350g faina
oregano, busuioc
Sucul de rosii se incalzeste putin si se dizolva in el drojdia si se lasa cateva minute la dospit.
7g drojdie uscata
125ml ulei de masline
4 oua
250g parmezan ras
200g cascaval ras
350g faina
oregano, busuioc
Sucul de rosii se incalzeste putin si se dizolva in el drojdia si se lasa cateva minute la dospit.
Se toarna apoi peste faina amestecata cu branzeturile, oregano-ul si busuiocul, se adauga ouale batute putin si uleiul si se omogenizeaza rezultand un aluat putin lipicios care se trece apoi in forma de copt tapetata si se da la cuptor pentru aprox. 40 min. sau pana se coace.
Dupa o reteta trecuta de Adriana-Nicoleta pe Culinar.
2 comentarii:
He,he, he ce m-ai pacalit cu numele de pizza! Io ma asteptam la pizza pizza. Cand am vazut finalul mi-am adus aminte si de felul asta de pizza (pâinica):P
Misto!
Thanks, Happy!
A fost "fara intentie" pacaleala :D
pupici!
Trimiteți un comentariu