50g usturoi
100g praz
100g ceapa
Toate se pun in blender si se fac pasta.
Se poate congela.
Avand in vedere ca o data se foloseste o cantitate mica este bine ca inainte de congelare sa se imparta in cantitati mai mici... de exemplu pasta sa se puna in forme pt. cuburi de gheata si dupa ce aceasta s-a congelat sa se scoata din forme si sa puna intr-o punga ziploc.
De data asta am folosit mai multa parte verde de la praz si mi-a iesit mai verde pasta:
100g praz
100g ceapa
Toate se pun in blender si se fac pasta.
Se poate congela.
Avand in vedere ca o data se foloseste o cantitate mica este bine ca inainte de congelare sa se imparta in cantitati mai mici... de exemplu pasta sa se puna in forme pt. cuburi de gheata si dupa ce aceasta s-a congelat sa se scoata din forme si sa puna intr-o punga ziploc.
De data asta am folosit mai multa parte verde de la praz si mi-a iesit mai verde pasta:
dar cand am folosit mai multa parte alba mi-a iesit mai deschisa pasta:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu