vineri, 25 septembrie 2009

Salata de dovleac cu masline

dovleac
pasta de masline
patrunjel tocat

Dovleacul se fierbe la aburi, apoi se taie in bucati potrivite. Se amesteca cu pasta de masline si patrunjelul tocat.
Aceasta combinatia dulce - sarat (dovleac - masline) e delicioasa :) ... cel putin pt. mine :P

8 comentarii:

Cristina spunea...

Foarte interesanta reteta si itneresant de descoperit ca mai este cineva in afara de mine care gaseste dovleacului alte intrebuintari decat cele clasice (placinte..).Hai sa-mi vezi blogul ;)!

Ruxi spunea...

Buna ideea asta..mai ales pt peruioada asta a anului! Thanks!

CristinaK spunea...

Cristina, mie imi place foarte mult dovleacul si din acest motiv incerc sa-l folosesc in feluri cat mai variate ;)
Iti multumesc mult pentru vizita! Acus am plecat spre tine! ;)

CristinaK spunea...

Cu placere, Ruxi! Intr-adevar aroma dovleacului se potriveste de minune cu cea a toamnei! ;)

Ruxi spunea...

Te asteapta un alt premiu de la mine ;)

CristinaK spunea...

Multumesc mult, Ruxi!
week-end placut!

Maria spunea...

Deosebit de utila si interesanta.

CristinaK spunea...

Multumesc mult, Maria!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails