dovleac
pasta de masline
patrunjel tocat
Dovleacul se fierbe la aburi, apoi se taie in bucati potrivite. Se amesteca cu pasta de masline si patrunjelul tocat.
Aceasta combinatia dulce - sarat (dovleac - masline) e delicioasa :) ... cel putin pt. mine :P
pasta de masline
patrunjel tocat
Dovleacul se fierbe la aburi, apoi se taie in bucati potrivite. Se amesteca cu pasta de masline si patrunjelul tocat.
Aceasta combinatia dulce - sarat (dovleac - masline) e delicioasa :) ... cel putin pt. mine :P
8 comentarii:
Foarte interesanta reteta si itneresant de descoperit ca mai este cineva in afara de mine care gaseste dovleacului alte intrebuintari decat cele clasice (placinte..).Hai sa-mi vezi blogul ;)!
Buna ideea asta..mai ales pt peruioada asta a anului! Thanks!
Cristina, mie imi place foarte mult dovleacul si din acest motiv incerc sa-l folosesc in feluri cat mai variate ;)
Iti multumesc mult pentru vizita! Acus am plecat spre tine! ;)
Cu placere, Ruxi! Intr-adevar aroma dovleacului se potriveste de minune cu cea a toamnei! ;)
Te asteapta un alt premiu de la mine ;)
Multumesc mult, Ruxi!
week-end placut!
Deosebit de utila si interesanta.
Multumesc mult, Maria!
Trimiteți un comentariu