300g spaghete
400g sos de rosii cu carne
4 linguri smantana dulce
parmezan ras
patrunjel tocat
Pastele se fierb "al dente" in apa cu sare si 1 lingura ulei, apoi se scurg.Sosul de rosii se pune intr-o cratita / tigaie incapatoare impreuna cu smantana si se tine pe foc amestecand cat sa se incalzeasca. Se adauga pastele si se amesteca. Se trece in farfurii la fiecare persoana (reteta este pt. 4 persoane ;) ) sau intr-un castron mai mare de unde sa se serveasca fiecare :P Deasupra se presara putin patrunjel si parmezan...
400g sos de rosii cu carne
4 linguri smantana dulce
parmezan ras
patrunjel tocat
Pastele se fierb "al dente" in apa cu sare si 1 lingura ulei, apoi se scurg.Sosul de rosii se pune intr-o cratita / tigaie incapatoare impreuna cu smantana si se tine pe foc amestecand cat sa se incalzeasca. Se adauga pastele si se amesteca. Se trece in farfurii la fiecare persoana (reteta este pt. 4 persoane ;) ) sau intr-un castron mai mare de unde sa se serveasca fiecare :P Deasupra se presara putin patrunjel si parmezan...
6 comentarii:
Cristina,
Din SUA si Romania: Felicitari pentru un blog foarte apetisant si cu multa informatie de calitate.
Nick Nazari
Imi plac pastele si-mi place reteta ta!
simplu si bunnn!
Bine ai venit, Nick! :) Iti multumesc mult pentru vizita si pentru felicitarile transmise!
Iti multumesc, Oana! te pupic!
Intr-adevar, Kity, asa este :P
week-end placut!
Trimiteți un comentariu