sâmbătă, 12 septembrie 2009

Spaghete cu sos de rosii

300g spaghete
400g
sos de rosii cu carne
4 linguri smantana dulce
parmezan ras
patrunjel tocat


Pastele se fierb "al dente" in apa cu sare si 1 lingura ulei, apoi se scurg.
Sosul de rosii se pune intr-o cratita / tigaie incapatoare impreuna cu smantana si se tine pe foc amestecand cat sa se incalzeasca. Se adauga pastele si se amesteca. Se trece in farfurii la fiecare persoana (reteta este pt. 4 persoane ;) ) sau intr-un castron mai mare de unde sa se serveasca fiecare :P Deasupra se presara putin patrunjel si parmezan...

6 comentarii:

Nick Nazari spunea...

Cristina,
Din SUA si Romania: Felicitari pentru un blog foarte apetisant si cu multa informatie de calitate.
Nick Nazari

Oana spunea...

Imi plac pastele si-mi place reteta ta!

kity spunea...

simplu si bunnn!

CristinaK spunea...

Bine ai venit, Nick! :) Iti multumesc mult pentru vizita si pentru felicitarile transmise!

CristinaK spunea...

Iti multumesc, Oana! te pupic!

CristinaK spunea...

Intr-adevar, Kity, asa este :P
week-end placut!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails