1 cartof dulce (aprox. 200g)
1 piept de pui
1/2 morcov
1 lingura ghimbir ras
2 linguri ulei
sos
150ml apa
1 lingura sos de soia
2 linguri sake
1 lingura mirin
1/2 lingura zahar
Cartoful se spala bine, se taie rondele de aprox. 2 cm grosime care se pun in apa.
Morcovul si carnea se taie in bucati potrivite.
Se infierbanta uleiul si se caleste putin ghimbirul, doar pana i se simte aroma. Se adauga carnea si morcovul... Cand acestea s-au rumenit putin se adauga si cartoful si se caleste. Se toarna sosul
1 piept de pui
1/2 morcov
1 lingura ghimbir ras
2 linguri ulei
sos
150ml apa
1 lingura sos de soia
2 linguri sake
1 lingura mirin
1/2 lingura zahar
Cartoful se spala bine, se taie rondele de aprox. 2 cm grosime care se pun in apa.
Morcovul si carnea se taie in bucati potrivite.
Se infierbanta uleiul si se caleste putin ghimbirul, doar pana i se simte aroma. Se adauga carnea si morcovul... Cand acestea s-au rumenit putin se adauga si cartoful si se caleste. Se toarna sosul
si se fierbe acoperit pana se face cartoful...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu