1 cartof dulce (200~250g)
3 felii bacon
1/4 ceapa tocata
patrunjel tocat
1 lingurita sos de soia
aluat
25g faina
50ml apa
1 lingurita sos de soia
Cartoful se curata, se fierbe, se scurge bine de apa si apoi - cat este inca fierbinte - se piseaza.
Baconul se taie bucatele si se caleste putin intr-o lingura de ulei. Se adauga si ceapa si se caleste.
3 felii bacon
1/4 ceapa tocata
patrunjel tocat
1 lingurita sos de soia
aluat
25g faina
50ml apa
1 lingurita sos de soia
Cartoful se curata, se fierbe, se scurge bine de apa si apoi - cat este inca fierbinte - se piseaza.
Baconul se taie bucatele si se caleste putin intr-o lingura de ulei. Se adauga si ceapa si se caleste.
Se adauga sosul de soia si se inchide focul. Se lasa sa se racoreasca putin dupa care se amesteca cu piureul si patrunjelul.
Se fac chiftele care se dau prin aluat
Se fac chiftele care se dau prin aluat
si apoi se rumenesc - pe ambele parti - in tigaia unsa cu putin ulei.
2 comentarii:
cri
am facut chiftelutele cu cartof dulce-si soia- wow ce faine sint. bune bune..mercic mercic pupic.
Nasha, incantata sa aud ca ti-au placut... pupicei ♥♥♥
un week-end placut!
Trimiteți un comentariu