350g cocos
400ml lapte condensat neindulcit
100g zahar (*)
2 linguri amidon
3 foi de napolitana (din cele mari - care au in jur de 28x38cm)
400ml lapte condensat neindulcit
100g zahar (*)
2 linguri amidon
3 foi de napolitana (din cele mari - care au in jur de 28x38cm)
Peste amidon se toarna treptat laptele amestecand. Se adauga si zaharul si se tine totul pe foc potrivit pana incepe sa se lege putin - ca un sos. Se adauga cocosul si se omogenizeaza.
Cu aceasta crema se umplu foile de napolitana. Deasupra lor se aseaza o placa, apoi o greutate si se lasa asa cateva ore, dupa care se taie in forma preferata :)
(*) este o varianta foarte "light" deci cine prefera mai dulce va trebui sa dubleze sau tripleze cantitatea de zahar ;)
4 comentarii:
Arata f.f bine...jyouzu!!!(*=*)
Dar unde se gasesc foi de napolitane?...m-am uitat in Jusco dar nu avea,de unde l-e cumperi tu?
Eu am venit cu foile din Ro... pe-aici n-am reusit nici eu sa le gasesc.
Delicate si frumoase, ca tot ce faci tu de obicei :)
Venisem sa iti urez un Craciun linistit si cu multe bucurii! :)
Multumesc, Edith! Si din partea mea: Craciun fericit!
Trimiteți un comentariu