10 foi pt. "pachetele de primavara"(*)
umplutura
500g branza dulce (*)
1/2 cana cascaval ras
1 legatura patrunjel - tocat
sare, piper
Ingredientele de la umplutura se amesteca bine.
Foile se taie in jumatate pe diagonala... rezultand astfel 20 de foi-triunghi. Pe fiecare astfel de foaie se pune branza
umplutura
500g branza dulce (*)
1/2 cana cascaval ras
1 legatura patrunjel - tocat
sare, piper
Ingredientele de la umplutura se amesteca bine.
Foile se taie in jumatate pe diagonala... rezultand astfel 20 de foi-triunghi. Pe fiecare astfel de foaie se pune branza
peste aceasta se aduc colturile din stanga si dreapta
si se ruleaza o data spre coltul ramas.
Acesta se pliaza putin,
marginea ramasa se unge cu apa
si se inchide tigareta :)
Se infierbata aprox. 1/2 cana de ulei si se prajesc tigaretele; se scot pe servete de hartie.
~~~~~
(*) reteta initiala era cu foi yufka si telemea
Dupa o reteta trecuta de Pocahontas pe Culinar.
(*) reteta initiala era cu foi yufka si telemea
Dupa o reteta trecuta de Pocahontas pe Culinar.
4 comentarii:
Şi cum se aprind ? :)
Sau se servesc calde şi-ţi aprind ele gura ? :)
Oricum... suna delicios :)
vilo13, n-am incercat sa le aprind... fiindca nu-s fumatoare :P, dar daca le servesti fierbinti sau le dai printr-un sos iute cu siguranta te vor "arde" :D
Ce frumoase sunt! O tigara as vrea eu, dar numai facuta de tine! :-)
Ps. n-am fumat niciodata, nici macar un fum :-)
Kris, te astept cu cea mai mare placere sa "pufaim" impreuna cateva tigarete din astea :D
pupicei!
Trimiteți un comentariu