(2 pascute cu diametrul de 22cm)
jumatate din cantitatea de aluat dulce
Aluatul se imparte in 4 bucati. Doua dintre bucati se intind in 2 foi (de aprox. 23~24cm) care se pun in formele unse si tapetate. Din celelalte 2 bucati de aluat se fac 2 cosite care se pun peste discurile precedente, pe margine (care eventual s-a uns cu putin ou). Se lasa la crescut aprox. o ora.
Eu am pus in centru un castron invelit in folie, ca sa creasca cosita pe margine in sus fara sa vina prea mult in centru - ca sa pot umple centrul cu mai multa branza :P
umplutura
600g branza dulce
2 linguri iaurt
3 linguri suc de lamaie
4 linguri amidon de porumb (cornstarch)
esenta de vanilie
putina coaja de lamaie
6 albusuri
150g zahar
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Restul ingredinetelor se amesteca bine intr-un castron incapator. Peste ele se adauga albusurile in 2 reprize, amestecand usor, dar bine de fiecare data.
Se umplu cele 2 pascute cu aceasta compozitie,
se ung cu ou si se dau la cuptor pentru aproximativ 40~50 min.
2 comentarii:
Foarte buna metoda de a o pune la crescut.
Iti doresc un paste fericit.
Iti multumesc mult, Daniela! Paste Fericit!
Trimiteți un comentariu