joi, 6 septembrie 2007

Gratin de tofu cu vinete si rosii

(2 pers.)

300g tofu
2 rosii - nu prea mari
4 vinete mici
parmezan
ulei de masline

Tofu se taie felii care apoi se intind pe cateva servete de hartie sau pe tifon sa se mai scurga din zeama.
Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se desfac in fasii (eu asa le prefer, dar se poate si in varianta taiate rondele si prajite).
Rosiile se taie rondele.

Photobucket

Doua forme (mai mici sau una mare) rezistente la caldura se ung cu ulei. Se acopera fundul vasului cu felii de tofu. Se presara parmezan ras sau taiat in felii subtiri. Se asaza fasiile de vinete, iara parmezan apoi feliile de rosii. Se toarna putin ulei de masline peste rosii, se presara putina sare si piper si apoi parmezan.

Photobucket

Se da la cuptor pana se rumeneste (aprox. 30 min.).

Photobucket

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails