250g orez-sushi
2.5 x 3.5 x 11cm rulada de ou
1 lingurita boia dulce (paprika powder)
2 linguri morcov fiert pasat
1 lingurita pudra de dovleac (sau galbenus de ou fiert)
orezul rosu = se amesteca boiaua cu 20g orez-sushi
orezul portocaliu = se amesteca morcovul si pudra de dovleac cu 30g orez-sushi
Pe 1/6 foaie nori se pune orezul rosu
2.5 x 3.5 x 11cm rulada de ou
1 lingurita boia dulce (paprika powder)
2 linguri morcov fiert pasat
1 lingurita pudra de dovleac (sau galbenus de ou fiert)
orezul rosu = se amesteca boiaua cu 20g orez-sushi
orezul portocaliu = se amesteca morcovul si pudra de dovleac cu 30g orez-sushi
Pe 1/6 foaie nori se pune orezul rosu
si se strange in forma de "picatura".
Pe 2/3 dintr-o jumatate de foaie nori se intinde orezul portocaliu, la un capat se aseaza ruloul de orez rosu
si se inchide si acesta strangandu-l in forma de "picatura".
Rulada de ou se infasoara in aprox. jumatate de foaie nori.
1/2 si 1/4 de foaie nori se unesc (se suprapun cam 1.5cm lipindu-se cu orez) formand o foaie lunga. Pe aceasta se intind 120g orez-sushi, lasand aprox. 3 cm liber la capete.
Centrat pe orez se aseaza rulada de orez portocaliu cu orez rosu, iar pe lateralele acesteia se umple cu orez-sushi, dand ansamblului o forma patratoasa.
1/2 si 1/4 de foaie nori se unesc (se suprapun cam 1.5cm lipindu-se cu orez) formand o foaie lunga. Pe aceasta se intind 120g orez-sushi, lasand aprox. 3 cm liber la capete.
Centrat pe orez se aseaza rulada de orez portocaliu cu orez rosu, iar pe lateralele acesteia se umple cu orez-sushi, dand ansamblului o forma patratoasa.
Deasupra acestuia se pune rulada de ou
si se ruleaza foaia lunga de nori, rezultand un rulou dreptunghiular.
si se ruleaza foaia lunga de nori, rezultand un rulou dreptunghiular.
Se taie in 4~5 felii.
2 comentarii:
Par usor de preparat dar nu sunt
L-ai incercat?... Sau ti se pare asa din cauza explicatiei care probabil e cam lunga :)
Trimiteți un comentariu