2 foi mari de napolitana
450g anko (pasta dulce de fasole rosie)
150~170g amestec de nuci si fructe uscate (eu am pus: migdale, nuci, seminte de dovleac, de floarea soarelui, de pin si fructe Goji si afine uscate) - taiate
Anko (pasta dulce de fasole rosie) se pune pe foc si se da in 2~3 cocote. Se inchide focul, se adauga amestecul de nuci si fruscte uscate si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca complet.
Se umplu cele doua foi de napolinata; se preseaza usor deasupra si se taie in forma preferata ;)
8 comentarii:
O primavara frumoasa si plina de iubire!
Multumesc mult, Iulia! O primavara minunata si tie!
Uite unde trebuia sa caut eu mai multe intrebuintari ptr anko:) O primavara superba!
Multumesc, Mitinita!
O primavara minunata si tie! :)
mmmmm, ce bine arata
Multumesc mult, Strumfa! :)
unde ai gasit foi de napolitana? te citesc aproape zilnic. nu intru in bucatarie pana nu ma inspir un pic de pe blogul tau. multumesc !
Si eu iti multumesc, Simona!✿
Foile de napolitana sunt din Romania... mi le-a trimis mama de Craciun ;)
Trimiteți un comentariu