duminică, 20 aprilie 2008

ASA NU: FURT DE POZE!

Dupa ce-am citit in blog la Lily si la Maria avut si eu neplacuta surpriza sa descopar pe site-ul Dr. Oetker, la concursul "Mama anului" cateva poze care-mi apartin ... deci "furate" de pe acest blog si trecute acolo de alte persoane pe care nici macar nu le cunosc...

Tortul cu fructe kaki postat de mine la Torturi

Photobucket

trecut pe acel site de Daniela-Nicoleta Ardelean cu numele de Tort Diplomat.


Tortul cu alune si migdale, aflat tot la Torturi

Photobucket

trecut pe acel site de Marioara Safta cu numele de Tort de fructe ... cu toate ca tortul acesta este plin de alune si migdale si n-are nici un fruct in el.


Prajiturele cu ciocolata si ghimbir aflate la Prajiturele, fursecuri

Photobucket

trecut pe acel site de Irina Alexi.

Nu le pot transmite acestor "mamici" decat: R U S I N E ! ! !

10 comentarii:

Monica spunea...

De rasul lumii , pana la urma la concursul Dr. Oetker , nu se mai salveaza nici un tort , ba sunt a lui Lily ba al Mariei ba ale tale ...ai dreptate e o mare rusine . Asta ne face sa intelegem cate persoane necinstie sunt pe lumea asta. Oricum Cristina , tu ai toata aprecierea noastra , a celor care te cunoastem .

CristinaK spunea...

A fost o surpriza destul de neplacuta... avand in vedere firma... si in acelasi timp interesat sa vezi de cate ori poate apare un singur tort sub diferite nume ᵒᴥᵒ

Cuisinette spunea...

Cristina, asta e un motiv pt care imi semnez pozele in 3 locuri.
Reteta ca reteta, dar pozele?
Imi ies din piele de furie la asa ceva, cit de munca e.

CristinaK spunea...

Cuisinette, asa este! Mie personal nu mi-a placut sa ma semnez pe poze... dar pana la urma n-am avut ce face... cred ca o sa ajungem sa ne semnam si pe-un creion, in conditiile astea :D

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat !
Adineauri mi-a cazut Net-ul, cand tocmai eram gata sa termin un coment tot aici. Asta e, pe viitor sa fiu mai scurt!
NU SUNT DE ACORD CU FURTUL, sub nici o forma. Drepturile de autor TREBUIESC respectate cu mare, MARE atentie.Cu putin timp (1-2 ore) de a ajunge aici, mi-am dat seama DE greseala mea: am comentat la cineva, transformand apoi comentariul respectiv, in postare la mine . Nu e bine, nu-i corect. Trebuia sa am incuviintarea autorului de Blog ! Comentariul ESTE al meu, dar NU SI BLOGUL. ori eu, la mine "ma simteam obligat" sa specific UNDE am plasat "MiNuNaTiA" de comentariu.AICI greseam. Nici macar ATATA nu-i voie fara APROBARE. Va IUBESC !
ADEVARAT A INVIAT !

CristinaK spunea...

Va multumesc mult pentru mesaj... pe langa furtul de poze am mai avut surpriza sa mi se copieze si textul ... nu ma deranjeaza prea tare daca cineva ia o reteta de aici si o trece in blogul personal, dar as prefera ca persoana respectiva sa-si scrie singura textul... fiindca poate pare simplu scrierea unui text, dar atunci cand explici ceva in amanunt incercand sa te faci inteles... ia ceva timp!!!

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! Doamnei CristinaK !
Eu vă mulţumesc ... VĂ MULŢUMESC !
Chiar acum sunt cu text neterminat, pentru altă doamnă (dar, pe blogul meu), tot într-un Comentariu !
Am venit pe fugă: mi-am adus aminte (ieri, am revăzut şi aceste comentarii/post) că am lăsat fără răspuns, dând dovadă de o impoliteţe gravă !
În caz că mai sunt comentarii la care nu v-am răspuns, deşi MIE v-aţi adresat ... ÎMI CER IERTARE ! Nu mai am timp să caut ! La comentariul de ieri, am uitat să-mi fac adresă ... aşa că nici la acela nu ştiu dacă mi-aţi răspuns (simpla moderare de OK, este deja un răspuns ... plăcut "primitorului")
Sunt într-o criză existenţială. Toate amănuntele ... sunt vitale !
STOP.
~
Toţi suntem FURAŢI. Chiar şi cei "apăraţi" de Copyright.
Noi SĂ FIM BUNI, încadrându-ne în legile morale IMUABILE, atât cât am reuşit să ne asimilăm din acestea ... noi înşine !
Vă Mulţumesc !
~
Cornelius, :)
PS: ... pentru acest comentariu, chiar dumneavoastră mi-ati oferit un "semn de carte"; îmi va fi mai uşor de găsit ... ~,

CristinaK spunea...

Buna ziua, domnule Cornelius!
Intr-adevar, trebuie sa fim buni... eu, cel putin cred ca am devenit "imuna" la asemenea "personaje"... fiindca m-am lamurit ca nimic nu le poate opri de la "Copy and Paste" :D ... e mult mai simplu, nu? Zilele trecute am "rasfoit" un blog culinar foarte interesant... la toate retete erau poze semnate de persoane diferite :D Ce-o fi fost oare in "tartacuta" autorului / autoarei blogului? Ceata...

Multa sanatate si un week-end placut!

Anonim spunea...

da e mai usor de dat copy and paste dar nici cu semnatura nu este bine deoarece este programul photoshop si cu acesta pot schimba semnatura foarte rapid si eficient;)

CristinaK spunea...

Da, asa e, Robert... deocamdata asta e tot ce pot face acum...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails