100g carne tocata de porc
2 cartofi mari
1/2 ceapa mica tocata
1-2 linguri ulei
2-3 linguri unt moale
100g pesmet
sare, piper
nucsoara (optional)
cimbru (optional)
Se rumeneste pesmetul in cuptor sau in tigaie. Se adauga cimbru.
Se caleste bine ceapa cu carnea.
Se fierb cartofii si se piseaza. Se adauga peste ei carnea calita cu ceapa si se amesteca bine.
Cartofii sa fie cat mai calzi, daca se poate chiar fierbinti, atunci cand se piseaza si se amesteca cu carnea- ca sa se "lege" bine.
Se potriveste de sare si piper Se adauga si nucsoara (dupa preferinta). Se fac crochete care se dau prin unt si apoi prin pesmetul copt.
2 cartofi mari
1/2 ceapa mica tocata
1-2 linguri ulei
2-3 linguri unt moale
100g pesmet
sare, piper
nucsoara (optional)
cimbru (optional)
Se rumeneste pesmetul in cuptor sau in tigaie. Se adauga cimbru.
Se caleste bine ceapa cu carnea.
Se fierb cartofii si se piseaza. Se adauga peste ei carnea calita cu ceapa si se amesteca bine.
Cartofii sa fie cat mai calzi, daca se poate chiar fierbinti, atunci cand se piseaza si se amesteca cu carnea- ca sa se "lege" bine.
Se potriveste de sare si piper Se adauga si nucsoara (dupa preferinta). Se fac crochete care se dau prin unt si apoi prin pesmetul copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu