(2 checuri mici)
6 albusuri
150g miere
150g faina
2 lingurite praf de copt
10g cacao
65g ciocolata tocata
Albusurile se bat spuma, se toarna mierea fierbinte putin cate putin, mixand continuu.
Faina se cerne impreuna cu cacao si praful de copt. Se adauga la albusuri, se amesteca, se pune si ciocolata si se amesteca usor.
Se toarna in forme tapetate
si se coace cam 30-40min.
Dupa ce s-au copt se scot pe un gratar
si se lasa sa se raceasca... dupa care se taie.
Nu este la fel de moale si de sfaramicios ca un chec cu unt, este putin "gumos" dar destul de pufos... oricum eu il prefer tocmai fiindca nu e plin de grasimi ☺.
~~~~~
6 albusuri
150g miere
150g faina
2 lingurite praf de copt
10g cacao
65g ciocolata tocata
Albusurile se bat spuma, se toarna mierea fierbinte putin cate putin, mixand continuu.
Faina se cerne impreuna cu cacao si praful de copt. Se adauga la albusuri, se amesteca, se pune si ciocolata si se amesteca usor.
Se toarna in forme tapetate
si se coace cam 30-40min.
Dupa ce s-au copt se scot pe un gratar
si se lasa sa se raceasca... dupa care se taie.
Nu este la fel de moale si de sfaramicios ca un chec cu unt, este putin "gumos" dar destul de pufos... oricum eu il prefer tocmai fiindca nu e plin de grasimi ☺.
~~~~~
Adaptare dupa o reteta de pe Culinar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu