300g dovleac curatat
sos
2 lingurite sake (sau vin alb)
1 lingura zahar
2 lingurite sos de soia
1 lingura rasa pasta miso
1 lingurita pasta de susan
2 linguri susan alb macinat
Dovleacul se fierbe la aburi dupa care se taie SAU se taie bucati potrivite, se uda, se pune intr-un vas trezistent la caldura, se acopera cu folie si se pune la microunde pt. 5-6 min.
Intr-un castron se amesteca ingredientele de la sos; peste sos se pune dovleacul fiert si se amesteca pana se imbraca bine in sos.
sos
2 lingurite sake (sau vin alb)
1 lingura zahar
2 lingurite sos de soia
1 lingura rasa pasta miso
1 lingurita pasta de susan
2 linguri susan alb macinat
Dovleacul se fierbe la aburi dupa care se taie SAU se taie bucati potrivite, se uda, se pune intr-un vas trezistent la caldura, se acopera cu folie si se pune la microunde pt. 5-6 min.
Intr-un castron se amesteca ingredientele de la sos; peste sos se pune dovleacul fiert si se amesteca pana se imbraca bine in sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu