150g carne de porc tocata
400g tofu
1 lingura gimbir ras
3-4 fire ceapa verde
1 lingura ulei de susan
sos
1-1/2 lingura sos de soia
2 lingurite tobangean (pasta de ardei iute)
1/2 lingura zahar
50ml apa
1 lingura amidon de cartofi dizolvata intr-o lingura apa
Carnea se caleste impreuna cu gimbirul pana se face. Se adauga tofu taiat cuburi si sosul si se lasa sa fiarba cam 2-3 min.
Se ia putin tigaia de pe foc si se adauga amidonul dizolvat. Se amesteca usor, se readuce pe foc si se mai tine cateva secunde, amestecand usor (pana se leaga sosul). Se presara ceapa verde tocata si se inchide focul.
400g tofu
1 lingura gimbir ras
3-4 fire ceapa verde
1 lingura ulei de susan
sos
1-1/2 lingura sos de soia
2 lingurite tobangean (pasta de ardei iute)
1/2 lingura zahar
50ml apa
1 lingura amidon de cartofi dizolvata intr-o lingura apa
Carnea se caleste impreuna cu gimbirul pana se face. Se adauga tofu taiat cuburi si sosul si se lasa sa fiarba cam 2-3 min.
Se ia putin tigaia de pe foc si se adauga amidonul dizolvat. Se amesteca usor, se readuce pe foc si se mai tine cateva secunde, amestecand usor (pana se leaga sosul). Se presara ceapa verde tocata si se inchide focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu