200g cartof dulce
100g dovleac
1-2 linguri maioneza vegetala
felii de migdale
frunze de salata
rosii mici
sos
1-1/2 linguri ulei de masline
1 lingura otet
1/2 lingura mustar
sare, piper
Cartoful si dovleacul se fierb la aburi; se taie in bucati potrivite.
Intr-un castron se amesteca bine ingredientele de la sos. Peste sos se pun bucatile de cartof dulce si dovleac inca fierbinti si se amesteca bine. Dupa ce amestecul s-a mai racit se adauga si maioneza, dupa preferinta, si se amesteca. Se trece pe farfurie, pe frunze de salata si se presara migdalele.
100g dovleac
1-2 linguri maioneza vegetala
felii de migdale
frunze de salata
rosii mici
sos
1-1/2 linguri ulei de masline
1 lingura otet
1/2 lingura mustar
sare, piper
Cartoful si dovleacul se fierb la aburi; se taie in bucati potrivite.
Intr-un castron se amesteca bine ingredientele de la sos. Peste sos se pun bucatile de cartof dulce si dovleac inca fierbinti si se amesteca bine. Dupa ce amestecul s-a mai racit se adauga si maioneza, dupa preferinta, si se amesteca. Se trece pe farfurie, pe frunze de salata si se presara migdalele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu