100g paste scurte
350g branza proaspata
2 oua
50g miere (sau mai mult)
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg bine.
Ouale se bat putin, se adauga branza si se amesteca pana se desface bine aceasta. Se toarna si mierea si se amesteca bine. Se adauga pastele scurse bine, se amesteca, se toarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor pt. 30-40min.
350g branza proaspata
2 oua
50g miere (sau mai mult)
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg bine.
Ouale se bat putin, se adauga branza si se amesteca pana se desface bine aceasta. Se toarna si mierea si se amesteca bine. Se adauga pastele scurse bine, se amesteca, se toarna intr-o forma unsa cu unt si se da la cuptor pt. 30-40min.
~~~~~
Pastele folosite azi sunt penne din faina de alac (spelt flour/integrale di farro) - din acest motiv sunt mai inchise la culoare.
Branza, inainte de a o amesteca cu ouale, am trecut-o prin sita, ca sa fie putin mai cremoasa.
Azi am folosit miere de castane - imi place mult aroma.
Pastele folosite azi sunt penne din faina de alac (spelt flour/integrale di farro) - din acest motiv sunt mai inchise la culoare.
Branza, inainte de a o amesteca cu ouale, am trecut-o prin sita, ca sa fie putin mai cremoasa.
Azi am folosit miere de castane - imi place mult aroma.
Nu iese o budinca prea dulce... merge servita cu dulceata sau se poate dubla cantitatea de miere.☺
2 comentarii:
Super frumos!!!Ai putea sa-mi spui ce fel de branzica folosesti tu?Ar merge oare si cu Philadelphia? As incerca-o imediat...
Anonim, eu am folosit branza dulce de vaca... cu Philadelphia nu am incercat, dar cred ca merge si cu aceasta... o sa-ti iasa mai cremoasa budinca... si a mea a iesit cremoasa fiindca am folosit branza facuta in casa si era destul de moale comparativ cu cea din comert ;)
Trimiteți un comentariu