miercuri, 27 august 2008

Gogosele de secara

1-1/2 cana faina de secara
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
1/6 cana miere (40ml)
3/4 cana iaurt (180ml)
1 ou

Se amesteca ingredientele uscate, se adauga apoi iaurtul, oul batut, mierea si se amesteca bine.
Se pun gogoselele cu lingura in uleiul incins, dar nu pe foc foarte mare, si se lasa, intorcandu-le pe o parte si pe alta, pana se rumenesc si se fac si in interior.
Se pot pudra cu zahar... mie insa imi plac simple

Photobucket

2 comentarii:

Smaranda spunea...

Ce reteta simpla si banuiesc usor de facut! Am s-o încerc!
Smaranda

CristinaK spunea...

Da, Smaranda... sunt foarte rapide gogoselele si nici nu sunt "uleioase" ca cele traditionale ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails