sâmbătă, 25 octombrie 2008

Chiftelute de ton cu mozzarella

120g ton (crud) tocat
100g mozzarella - rasa
1 ceapa tocata
2 lingurite sos de soia
1 ou
2 linguri cu varf "amestec de legume uscate"(*)

Ceapa se caleste pe foc potrivit pana devine transparenta. Se inchide focul, se adauga sosul de soia si se amesteca. Se lasa sa se raceasca.
Tonul se amesteca bine cu oul batut si legumele uscate. Se adauga apoi ceapa si mozzarella si se omogenizeaza. Se fac chiftelute care se rumenesc pe ambele parti in tigaia unsa cu putin ulei.

Photobucket

Sunt niste chiftelute putin dulci de la cantitatea "destul de mare" de ceapa :), dar numai bune pentru copii ;).
~~~~~~~
(*) "amestecul de legume uscate" (de la SanoVita) contine: ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel (radacina si frunze), praz, fulgi de rosii, telina; sofran.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails