luni, 25 iunie 2012

Pizza din cartofi


3 cartofi (400~450g)
4 linguri de ulei de masline
cateva fasii de ardei colorati
1 rosie - taiata feliute
masline negre - taie rondele sau feliute
100~150g cascaval ras
putin parmezan ras
sare, piper
oregano si/sau busuioc uscat

Cartofii se dau pe razatoare sau se taie julienne. Se storc putin de zeama, se presara sare si piper. Se adauga 2 linguri de ulei de masline si se amesteca.
Intr-o tigaie se infierbanta cele 2 linguri de ulei ramase, se adauga cartofii si se niveleaza, presand usor.


Se lasa pe foc potrivit pana se rumenesc - in tot acest timp cartofii nu se mai preseaza deasupra.
Se intoarce apoi "blatul" si pe partea cealalta; deasupra se aranjeaza legumele, se presara oregano, busuiocul, parmezanul si cascavalul ras si se mai lasa pana cand "blatul" de cartofi s-a rumenit si cascavalul s-a topit...

2 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Apetisanta,nu gluma.Numai bine!

CristinaK spunea...

Multumesc mult, DiaMar! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails