joi, 8 ianuarie 2009

Kimchi yaknyeom

(la final 360g de pasta)

50g usturoi
50g praz - mai mult partea alba
80g ghimbir
80g mar

Toate taiate in bucati potrivite se pun in mixer cu tocator

Photobucket

si se toaca pana devin pasta.
Se tine la frigider pana se foloseste. Ce ramane se poate congela.

Photobucket

4 comentarii:

Mimi Walter spunea...

Voi incerca si eu neaparat retetea aceasta, e o idee grozava pentru care iti multumesc mult. Si mai raw nici ca se poate....

CristinaK spunea...

Multumesc mult, Mimi!
Pasta aceasta este unul din "ingredientele" pentru kimchi, dar o poti folosi si la un sos / dressing pentru legume ;)

Mimi Walter spunea...

Da, asa m-am gandit si eu, sau ca simpla pasta de uns pe felii de legume....
Sunt multe retete raw, trebuie sa aprofundez neaparat studierea blogului tau minunat!

CristinaK spunea...

Iti multumesc mult, Mimi! Sper sa gasesti cat mai multe retete pe gustul tau ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails