pt. 1 persoana :)
1 pulpa de pui dezosata
4 linguri vin rosu
2 linguri supa de carne
1 lingura ulei de masline
1 lingura unt
sare, piper, faina
Carnea se pudreaza pe ambele parti cu sare, piper si putina faina.
Intr-o tigaie nu prea mare se incalzeste usor uleiul si untul, se pune apoi carnea si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa asa pe foc potrivit pana se rumeneste, se intoarce si se rumeneste si pe partea cealalta. Cu un servet de hartie se "aduna" spuma de unt rumenita. Se toarna vinul si se lasa sa dea in cateva clocote. Se scoate carnea. In tigaie se toarna supa de carne si se lasa sa fiarba pana ce tot lichidul din tigaie a scazut aproape la jumatate.
Carnea se taie in 4~5 bucati si se trece pe farfurie; peste ea se toarna sosul de vin. Se garniseste si cu cateva legume fierte la aburi sau calite (dupa preferinta)... si se "paseaza" farfuria sotului :P
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu