luni, 22 noiembrie 2010

Sos / dip de mango



200g mango (congelat am avut eu)
3 linguri otet de mere
1/2 lingura miere
1/2 lingura mustar
1/2 lingurita pudra de curry
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
4 linguri ulei de masline sau uleiul preferat ;)

Toate ingredientele se pun in blender si se mixeaza pana devin o pasta omogena.

3 comentarii:

Lilly spunea...

Interesan sosul acesta Cristina!Cu ce l-as putea servi?

CristinaK spunea...

Buna, Lilly!
Sosul de mango il poti folosi fie ca dressing pentru o salata de legume, in special de radacinoase, fie ca dip pentru legume coapte pe grill sau "sticks-uri" de legume crude ;)
O zi buna!

CristinaK spunea...

Buna Vincent,
Iti multumesc mult pentru invitatie. Eu am inregistrat deja blogul meu pe Petitchef.

Toate cele bune intregii echipe "Petitchef" si o saptamana cat mai delicioasa in continuare!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails