1 sfecla rosie maricica - aproximativ 500g
1/4 cana pasta de susan (tahina)
1/4 cana suc de lamaie
1 lingurita sare - sau dupa gust
patrunjel tocat
~~~~~~~~~~~~~
1 cana = 200 ml
Aceasta salata este la fel de buna indiferent cum am folosi sfecla: cruda sau fiarta/coapta.
Eu o prefer cruda - asa ca doar ce am dat sfecla pe razatoare apoi am amestecat-o cu restul ingredientelor si... gata salata! :)
6 comentarii:
Poze minunate,retete minunate, pana si vesela e minunata !!!
Iti multumesc mult, Ana! Ador castronele astea... sunt atat de dragalase :)
Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!
Multumesc mult, Lissa!
Sarbatori Fericite!
This is sooo good ... your website is beautiful ... I will follow you ...follow me? Love, cat.
Thank you, Cat! Followed you too :)
Have a great week!
Trimiteți un comentariu