miercuri, 11 decembrie 2013

Mini-quiche cu conopida

 photo miniquicheconopida-fin_zpsdzql2iut.jpg

30 foi pentru gyoza

450g~500g conopida
2 cepe mici sau una f. mare ;)
100g bacon
1 ou
150g smantana dulce
30 g parmezan ras
sare, piper

Conopida se fierbe; se lasa sa se raceasca, apoi se taie in bucate de aproximativ 1~1.5 cm.
Ceapa se toaca marunt; se taie si bacon-ul in bucatele mici. Cele doua se calesc impreuna, pe foc potrivit pana cand ceapa devine aproape transparenta. Se adauga peste conopida si se amesteca.
Se bate oul; se adauga smantana, parmezanul, sarea si piperul.
Fiecare foaie de gyoza se pune intr-o forma mica cam de 3.5~4 cm in diametru:

 photo miniquicheconopida-3_zpsgpcnhare.jpg

si se da la cuptor pentru 5~7 minute - cat sa se rumeneasca putin.
Se umplu foile cu amestecul de conopida si bacon,

 photo miniquicheconopida-2_zpsixr36lzg.jpg

iar peste acesta se toarna amestecul de ou si smantana.
Mini-quiche-urile se dau la cuptor pentru 20~25 de minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.

 photo miniquicheconopida-1_zpsza8yxhex.jpg

Se pot servi atat calde cat si reci.

Niciun comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails