marți, 5 mai 2009

Premii, premii...

In ultima vreme n-am mai reusit sa intru pe blog...
Luna trecuta m-am mutat si tot am impachetat si despachetat :)
N-am terminat inca, dar sper ca zilele acestea sa resusesc...
In aceasta perioada am primit cateva premii pentru care as vrea sa multumesc pe aceasta cale celor care mi le-au oferit...

@};- Va multumesc mult de tot! @};-

Ofer la randul meu aceste premii urmatoarelor bloggerite:
>:D<

2 comentarii:

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat!
Buna Ziua ! Va multumesc pentru ingaduinta dumneavoastra ; voi profita de posibilitatea acordata, vizitand frumoasele dumneavoastra realizari, care, de fapt, cuprind intreg acest minunat Blog ("CristinaK's blog"). Va multumesc inca o data pentru amabilitate, dorindu-va din toata inima, si in viitor, realizari cel putin la fel de reusite.
Cu ingaduinta dumneavoastra, inainte de a incheia acest monolog, imi permit, si va rog sa ma iertati daca par nepoliticos, deci, sa va atentionez cu tot respectul cuvenit, ca numai dumneavoastra decideti pe cine si cand sa vizitati, dar va rog sa luati in calcul ca va adresez, cu ingaduinta dumneavoastra, invitatia de a-mi vizita blogurile mele. Imi permiteti va rog, nu doresc in nici un fel sa va influentez, dar, cu modestie indraznesc sa apelez la intelegerea dumneavoastra de a-mi ierta "slaba activitate, din punct de vedere estetic mai ales" pe care este posibil sa o gasiti, in vizita dumneavoastra.
Cu ingaduinta dumneavoastra, acum ma voi retrage, asigurandu-va inca o data de respectul meu real.
ADEVARAT A INVIAT !
PS:acum vreo 30 de ani, am incercat (3 luni am reusit) sa invat limba japoneza. Nu se poate "bine" daca nu intelegi si anumite aspecte legate de "mentalitate". Mai sus, poate ca "am exagerat" un pic, dar cred totusi ca m-am incadrat cat-de-cat.Va multumesc, sincer !
PS2: La mine este cam asa: "La pomul laudat, sa nu te duci cu sacul !" Eu prefer: este inca in constructie.
BineTze !
PS3: Felicitari pentru 287 ! Este TOTUSI o munca depusa.
(ma abtin cu greu sa nu-l transform in articol---acest coentariu; GATA !).

CristinaK spunea...

Va multumesc mult pentru vizita si pentru mesaj... e primul mesaj-articol primit :) dar eu ma bucur mult si va multumesc inca o data fiidca ati petrecut ceva din timpul dvs. pe aici.
Am vizitat si eu cateva din blogurile dvs si am gasit multe lucruri interesante...
O zi buna!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails