3 sfecle (650~700g)
1 ceapa mica
sos de mango - 3~4 linguri sau cat sunt necesare ;)
sare, piper - dupa gust
Ceapa se taie suvite subtiri si se pune in apa rece. Sfecla se curata de coaja si se da pe razatoare.
Ceapa se scurge bine-bine de apa, se trece intr-un castron impreuna cu sfecla, se adauga sosul de mango si se amesteca.
Pentru cine nu prefera sfecla cruda, poate face aceasta salata si cu sfecla coapta sau fiarta ;)
4 comentarii:
Ce frumusete! Imi place foarte mult blogul tau! Felicitari, si o saptamana frumoasa!
Iti multumesc mult! O saptamana minunata si tie! :)
Interesanta salata, dar pana n-o incerc nu pot sa spun daca as putea consuma sfecla cruda. Este una din legumele pe care nu le-am consumat crude pana acum, fiindu-mi teama de oarece efecte digestive neplacute. Dar arata prea bine, iar sosul de mango m-a cucerit! O saptamana cat mai frumoasa!
Multumesc mult, Elena!
Sosul e un deliciu si merge si cu sfecla coapta sau fiarta, nu neaparat cruda ;)
O saptamana excelenta!
Trimiteți un comentariu