1 piept de pui (aprox. 300g)
100g nuci de acaju (cashew nuts)
1/2 ardei gras verde
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
ulei
marinata
1 lingura sos de soia
1 lingurita sake
1 ou
1 lingutita ulei de susan
un praf de sare
1 lingurita amidon de cartof
--> se amesteca toate
sos
2 linguri sos de soia
1 lingura sake
1 lingura zahar
1/2 lingura ghimbir ras
1 lingurita ulei de susan
--> se amesteca toate
Carnea se taie in bucati cam de 2 cm si se lasa cel putin 30 min. in marinata.
Nucile de acaju se prajesc in ulei pana se rumenesc;
se scot deoparte.
Se prajeste si carnea; se scoate deoparte. Se prajesc putin si ardeii; se scot deoparte.
Se scurge tot uleiul din tigaie.
Se pune sosul si cand acesta a inceput sa fiarba se adauga nucile de acaju si puiul si se tin pana se imbraca bine in sos; se scot pe farfurie. Deasupra se pun ardeii...
4 comentarii:
Iar o mancare viu colorata :)!
Nu stiu daca exista vreo categorie de mancare denumita optimista, dar daca exista in categoria asta s-ar incadra retetele tale :)
Merci, Lore! (pupic)
Felurile astea colorate sunt o "pacaleala" pt. sotul meu care "fuge" de ardei... si doar asa ii mananca :)
Arata foarte bine !!!
Multumesc, Irina!^-^
Trimiteți un comentariu