Cristina, e grozavă rețeta ta! E un soi de picco de gallo, așa o numeau cubanezii in Miami. Dacă reușești să găsești coriandru proaspăt (cilantro) pe unde ești, adaugă și o legatură de coriandru tocat mărunt și ai varianta „mexicano”/„cubano” autentică. Eu mor că în București legătura de cilantro e cât 7 de pătrunjel. Acum o luna și ceva am semănat o mână de coriandru iar azi mi-am cules prima „recolta”. Asadar, azi la cină avem salsa/pico de gallo!! :)) YUUUUM!
2 comentarii:
Cristina, e grozavă rețeta ta! E un soi de picco de gallo, așa o numeau cubanezii in Miami. Dacă reușești să găsești coriandru proaspăt (cilantro) pe unde ești, adaugă și o legatură de coriandru tocat mărunt și ai varianta „mexicano”/„cubano” autentică. Eu mor că în București legătura de cilantro e cât 7 de pătrunjel. Acum o luna și ceva am semănat o mână de coriandru iar azi mi-am cules prima „recolta”. Asadar, azi la cină avem salsa/pico de gallo!! :)) YUUUUM!
Multumesc mult, Kyra! Pofta buna!
Coriandru gasesc cateodata ... cam rar, dar gasesc :)... problema ar fi alta... sotul nu-i suporta aroma :D
Trimiteți un comentariu