(icre de hering)
10 bucati kazunoko sarate
sos
150ml sake
1 lingura sos de soia
150ml dashi
Kazonoko se pune la desarat intr-un litru de apa in care s-a dizolvat 1 lingurita de sare si se lasa asa ca jumatate de zi. Se scurge de apa si se curata de pielita subtire (usor sa nu se rupa).
Intr-o oala se pune sosul si se da intr-un clocot. Se lasa sa se raceasca.
In sosul rece se pune kazunoko curatat si se lasa asa o noapte dupa care se poate scoate din sos si servi.
10 bucati kazunoko sarate
sos
150ml sake
1 lingura sos de soia
150ml dashi
Kazonoko se pune la desarat intr-un litru de apa in care s-a dizolvat 1 lingurita de sare si se lasa asa ca jumatate de zi. Se scurge de apa si se curata de pielita subtire (usor sa nu se rupa).
Intr-o oala se pune sosul si se da intr-un clocot. Se lasa sa se raceasca.
In sosul rece se pune kazunoko curatat si se lasa asa o noapte dupa care se poate scoate din sos si servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu