100g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita praf de copt
1 lingura matcha (pudra de ceai verde)
90g unt moale
50g zahar
2 oua (la temp. camerei)
100-150g castane din sirop
esenta de rom
Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 160°C.
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si matcha. Castanele se taie cuburi si se stropesc cu putina esenta de rom.
Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga treptat ouale batute si se mixeaza bine. Se adauga castanele si se amesteca usor, apoi faina si se amesteca de jos in sus cu o paleta, cat sa se omogenizeze compozitia. Se toarna in forma unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt si se coace cam 45-50 de min. sau pana se face (se verifica cu scobitoarea ☺).
Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la 160°C.
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si matcha. Castanele se taie cuburi si se stropesc cu putina esenta de rom.
Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga treptat ouale batute si se mixeaza bine. Se adauga castanele si se amesteca usor, apoi faina si se amesteca de jos in sus cu o paleta, cat sa se omogenizeze compozitia. Se toarna in forma unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt si se coace cam 45-50 de min. sau pana se face (se verifica cu scobitoarea ☺).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu