1 cana faina
3/4 cana fulgi de ovaz
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
3/4 cana stafide
70ml ulei
70ml miere
70ml suc de portocale
coaja de portocala sau lamaie rasa
3/4 cana fulgi de ovaz
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
3/4 cana stafide
70ml ulei
70ml miere
70ml suc de portocale
coaja de portocala sau lamaie rasa
~~~~~~~~~~~~
(1 cana = 200ml)
Intr-un castron se amesteca faina cu fulgii de ovaz, praful de copt, sarea si stafidele.
Separat se amesteca uleiul cu mierea, sucul de portocale si coaja rasa. Se toarna totul peste cele "uscate" din castron si se amesteca pana se omogenizeaza. Se ia cate o lingura de amestec si se pune in tava cu hartie de copt...
Intr-un castron se amesteca faina cu fulgii de ovaz, praful de copt, sarea si stafidele.
Separat se amesteca uleiul cu mierea, sucul de portocale si coaja rasa. Se toarna totul peste cele "uscate" din castron si se amesteca pana se omogenizeaza. Se ia cate o lingura de amestec si se pune in tava cu hartie de copt...
Fursecurile se coc aprox. 15-20 min. in cuptorul preincalzit la 180°C sau pana se rumenesc putin pe margine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu