1/2 bucata atsu-age*
2 oua fierte
1/2 castravete
1 rosie
piper
sos
1 lingurita sos de stridii (oyster sauce)
1 lingurita ketchup
1 lingurita sos de soia
3 lingurita unt de arahide (fara zahar)
3 lingurita suc de lamaie
1 lingurita gimbir ras
1/2 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
2 lingurite ulei
Se amesteca bine ingredientele de la sos.
Atsu-age se pune intr-o strecuratoare si peste ea se toarna apa clocotita (ca sa mai iasa din ulei); se scurge bine de apa si se taie in 8.
Rosia se taie felii, ouale in 4. Castravetele... dupa preferinta☺. Pe o farfurie se aranjeaza bucatile de atsu-age, cele de ou, feliile de rosie si cele de castravete...
2 oua fierte
1/2 castravete
1 rosie
piper
sos
1 lingurita sos de stridii (oyster sauce)
1 lingurita ketchup
1 lingurita sos de soia
3 lingurita unt de arahide (fara zahar)
3 lingurita suc de lamaie
1 lingurita gimbir ras
1/2 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
2 lingurite ulei
Se amesteca bine ingredientele de la sos.
Atsu-age se pune intr-o strecuratoare si peste ea se toarna apa clocotita (ca sa mai iasa din ulei); se scurge bine de apa si se taie in 8.
Rosia se taie felii, ouale in 4. Castravetele... dupa preferinta☺. Pe o farfurie se aranjeaza bucatile de atsu-age, cele de ou, feliile de rosie si cele de castravete...
si se toarna sosul peste atsu-age, se presara putin piper...
~~~~~~~
*atsu-age = tofu-tare (firm tofu) scurs bine de apa si prajit in ulei adanc;
*(contine de aproape 2 ori mai multe proteine decat tofu)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu