3 lamai bio mari
6 oua
100g zahar brun
250g pudra de migdale
1 lingurita praf de copt
Lamaile se spala si se pun la fiert pt. o ora. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Apoi se taie si se curata de samburi.
Se pun in blender pana devin pasta; se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza cateva minute. Totul se toarna intr-o tava (23x23 cm cea folosita de mine) si se coace la 180°C pt. aprox. o ora sau pana ce o scobitoare infipta in prajitura iese curata. ☺
Se lasa sa se raceasca bine si apoi se taie. Se poate pudra cu zahar, dupa preferinta.
6 oua
100g zahar brun
250g pudra de migdale
1 lingurita praf de copt
Lamaile se spala si se pun la fiert pt. o ora. Se scurg si se lasa sa se raceasca. Apoi se taie si se curata de samburi.
Se pun in blender pana devin pasta; se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza cateva minute. Totul se toarna intr-o tava (23x23 cm cea folosita de mine) si se coace la 180°C pt. aprox. o ora sau pana ce o scobitoare infipta in prajitura iese curata. ☺
Se lasa sa se raceasca bine si apoi se taie. Se poate pudra cu zahar, dupa preferinta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu