sâmbătă, 7 martie 2009

Tarta cu praz

3 praji
2 oua
200ml smantana dulce
50~70g cascaval ras
1 lingura faina
sare, piper, nucsoara

aluat de tarta fara unt/ulei

Fiecare praz se taie in doua pe grosime, apoi "feliute";

totul se caleste in putin unt sau ulei de masline pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca.

Se bat ouale, se adauga smantana, faina, sarea, piperul, nucsoara si se amesteca bine.
Peste aluatul de tarta pregatit (in forma) se intinde prazul calit,

deasupra se presara cascavalul,

apoi se toarna compozitia cu smantana

si se da la cuptor pentru 30~40 min.


4 comentarii:

Didona spunea...

E foarte buna reteta. Am facut si eu odata, pentru o petrecere, dar in forme mici de tarte.
Totodata, mi-am schimbat adresa blogului la aromele.blogspot.com. Iti multumesc daca ma treci la favorite, poate reusesc sa aduc trafic la noua adresa.

CristinaK spunea...

Cu cea mai mare placere, Didona! O sa modific si in lista de bloguri adresa...

Iulia spunea...

Cris,ai 2 premii la mine pe blog.Te astept sa le ridici!Pupici multi!!!

CristinaK spunea...

Iulia, iti multumesc mult pentru premii! O sa trec sa le iau ;)
pupicei!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails