3 praji
2 oua
200ml smantana dulce
50~70g cascaval ras
1 lingura faina
sare, piper, nucsoara
aluat de tarta fara unt/ulei
Fiecare praz se taie in doua pe grosime, apoi "feliute";
2 oua
200ml smantana dulce
50~70g cascaval ras
1 lingura faina
sare, piper, nucsoara
aluat de tarta fara unt/ulei
Fiecare praz se taie in doua pe grosime, apoi "feliute";
totul se caleste in putin unt sau ulei de masline pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca.
Se bat ouale, se adauga smantana, faina, sarea, piperul, nucsoara si se amesteca bine.
Peste aluatul de tarta pregatit (in forma) se intinde prazul calit,
Peste aluatul de tarta pregatit (in forma) se intinde prazul calit,
deasupra se presara cascavalul,
apoi se toarna compozitia cu smantana
si se da la cuptor pentru 30~40 min.
4 comentarii:
E foarte buna reteta. Am facut si eu odata, pentru o petrecere, dar in forme mici de tarte.
Totodata, mi-am schimbat adresa blogului la aromele.blogspot.com. Iti multumesc daca ma treci la favorite, poate reusesc sa aduc trafic la noua adresa.
Cu cea mai mare placere, Didona! O sa modific si in lista de bloguri adresa...
Cris,ai 2 premii la mine pe blog.Te astept sa le ridici!Pupici multi!!!
Iulia, iti multumesc mult pentru premii! O sa trec sa le iau ;)
pupicei!
Trimiteți un comentariu